Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61045
Название: Розробка технології мафіну Swett San із використанням шеретованого соняшникового насіння
Авторы: Лабза, Л. С.
Научный руководитель: Євлаш, В. В.
Гурікова, І. М.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Лабза Л. С. Розробка технології мафіну Swett San із використанням шеретованого соняшникового насіння. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Гурікова І. М. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 105.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61045
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_105.pdf98.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.