Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61042
Назва: Оптимізація процесу екстрагування біоантиоксидантів із порошку чорниці
Автори: Коваленко, А. В.
Науковий керівник : Губський, С. М.
Калугін, О. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Коваленко А. В. Оптимізація процесу екстрагування біоантиоксидантів із порошку чорниці. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Губський С. М., Калугін О. М. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 102.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61042
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_102.pdf98.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.