Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61032
Назва: Проблеми та тенденції розвитку в сучасній м’ясопереробній галузі
Автори: Розуменко, А. Р.
Бойченко, Є. В.
Мошенський, В. Ю.
Науковий керівник : Желєва, Т. С.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Розуменко А. Р., Бойченко Є. В., Мошенський В. Ю. Проблеми та тенденції розвитку в сучасній м’ясопереробній галузі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Желєва Т. С. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 91.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61032
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_91.pdf98.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.