Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61032
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЖелєва, Т. С.-
dc.contributor.authorРозуменко, А. Р.-
dc.contributor.authorБойченко, Є. В.-
dc.contributor.authorМошенський, В. Ю.-
dc.date.accessioned2024-12-29T15:39:48Z-
dc.date.available2024-12-29T15:39:48Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationРозуменко А. Р., Бойченко Є. В., Мошенський В. Ю. Проблеми та тенденції розвитку в сучасній м’ясопереробній галузі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Желєва Т. С. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 91.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61032-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПроблеми та тенденції розвитку в сучасній м’ясопереробній галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_91.pdf98.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.