Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61032
Title: | Проблеми та тенденції розвитку в сучасній м’ясопереробній галузі |
Authors: | Розуменко, А. Р. Бойченко, Є. В. Мошенський, В. Ю. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Желєва, Т. С. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Розуменко А. Р., Бойченко Є. В., Мошенський В. Ю. Проблеми та тенденції розвитку в сучасній м’ясопереробній галузі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Желєва Т. С. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 91. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61032 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_91.pdf | 98.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.