Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/60903
Назва: Наукове обґрунтування вибору методу менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємства
Автори: Колесник, В. В.
Полупан, В. В.
Пенкін, А. К.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Колесник В. В., Полупан В. В., Пенкін А. К. Наукове обґрунтування вибору методу менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 444
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60903
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-444.pdf107.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.