Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/60903
Название: Наукове обґрунтування вибору методу менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємства
Авторы: Колесник, В. В.
Полупан, В. В.
Пенкін, А. К.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Колесник В. В., Полупан В. В., Пенкін А. К. Наукове обґрунтування вибору методу менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 444
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60903
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-444.pdf107.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.