Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60820
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБолховітіна, О. І.-
dc.contributor.authorІєвлєв, А. О.-
dc.contributor.authorЗавірікін, О. О.-
dc.date.accessioned2024-12-25T12:47:24Z-
dc.date.available2024-12-25T12:47:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationІєвлєв А. О., Завірікін О. О. Використання борошна теф у технології пшеничного хліба. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. І. Болховітіна. Харків: ДБТУ, 2024. С. 37uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60820-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання борошна теф у технології пшеничного хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_38-38.pdf107.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.