Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60795
Название: Improvement of cookie technology using plant-based raw materials
Авторы: Velegura, Dmitry
Научный руководитель: Novik, Hanna
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Velegura D. Improvement of cookie technology using plant-based raw materials. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Н. Novik . Харків: ДБТУ, 2024. С. 16
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60795
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_17-17.pdf69.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.