Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60479
Назва: Створення нових видів томатних соусів із використанням місцевої сировини
Автори: Бічашвілі, А. Д.
Науковий керівник : Дущак, О. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Бічашвілі А. Д. Створення нових видів томатних соусів із використанням місцевої сировини. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. В. Дущак. Харків: ДБТУ, 2024. С. 8
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60479
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_9-9.pdf107.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.