Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60477
Назва: Побічні продукти сокового виробництва – перспективна сировина для змішаних напоїв
Автори: Білобородько, А. С.
Науковий керівник : Лапицька, Н. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Білобородько А. С. Побічні продукти сокового виробництва – перспективна сировина для змішаних напоїв. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Н. В. Лапицька . Харків: ДБТУ, 2024. С. 7
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60477
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_8-8.pdf107.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.