Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60173
Title: | Вплив методу обліку діяльності на формування інформації про витрати підприємств ресторанного господарства |
Authors: | Янчев, А. В. Кирильєва, Л. О. Шеховцова, Д. Д. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Янчев А. В., Кирильєва Л. О., Шеховцова Д. Д. Вплив методу обліку діяльності на формування інформації про витрати підприємств ресторанного господарства . Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 28 жовтня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 147-148. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60173 |
Appears in Collections: | Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy_konf_28_10_2016-72-147-48.pdf | 872.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.