Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60173
Title: Вплив методу обліку діяльності на формування інформації про витрати підприємств ресторанного господарства
Authors: Янчев, А. В.
Кирильєва, Л. О.
Шеховцова, Д. Д.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янчев А. В., Кирильєва Л. О., Шеховцова Д. Д. Вплив методу обліку діяльності на формування інформації про витрати підприємств ресторанного господарства . Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 28 жовтня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 147-148.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60173
Appears in Collections:Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_konf_28_10_2016-72-147-48.pdf872.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.