Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60173
Назва: Вплив методу обліку діяльності на формування інформації про витрати підприємств ресторанного господарства
Автори: Янчев, А. В.
Кирильєва, Л. О.
Шеховцова, Д. Д.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Янчев А. В., Кирильєва Л. О., Шеховцова Д. Д. Вплив методу обліку діяльності на формування інформації про витрати підприємств ресторанного господарства . Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 28 жовтня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 147-148.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60173
Розташовується у зібраннях:Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy_konf_28_10_2016-72-147-48.pdf872.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.