Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60173
Название: Вплив методу обліку діяльності на формування інформації про витрати підприємств ресторанного господарства
Авторы: Янчев, А. В.
Кирильєва, Л. О.
Шеховцова, Д. Д.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Янчев А. В., Кирильєва Л. О., Шеховцова Д. Д. Вплив методу обліку діяльності на формування інформації про витрати підприємств ресторанного господарства . Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 28 жовтня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 147-148.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60173
Располагается в коллекциях:Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy_konf_28_10_2016-72-147-48.pdf872.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.