Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60173
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчев, А. В.-
dc.contributor.authorКирильєва, Л. О.-
dc.contributor.authorШеховцова, Д. Д.-
dc.date.accessioned2024-12-19T07:00:47Z-
dc.date.available2024-12-19T07:00:47Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЯнчев А. В., Кирильєва Л. О., Шеховцова Д. Д. Вплив методу обліку діяльності на формування інформації про витрати підприємств ресторанного господарства . Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 28 жовтня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 147-148.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60173-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив методу обліку діяльності на формування інформації про витрати підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_konf_28_10_2016-72-147-48.pdf872.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.