Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60115
Назва: | Конкурентоспроможність зернових культур: регіональний аспект |
Автори: | Пахуча, Е. В. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність продукції;конкурентні переваги;потенційна та фактична конкурентоспроможність;рентабельність реалізації;зернові культури;конкурентоспособность продукции;конкурентные преимущества;потенциальная и фактическая конкурентоспособность;рентабельность реализации;зерновые культуры;competitiveness of products;competitive advantages;potential and actual competitiveness;profitability of realization;grain crops |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Запоріжжя |
Бібліографічний опис: | Пахуча Е. В. Конкурентоспроможність зернових культур: регіональний аспект. Держава та регіони. Запоріжжя, 2018. №2 (101). с. 60-65 |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізовано підходи до визначення категорії «конкурентоспроможність
продукції» та висвітлено власне бачення даного поняття. Визначено динаміку рента бельності виробництва та реалізації зерна і рівень його конкурентоспроможності на
стадії реалізації у сільськогосподарських підприємствах. Обґрунтовано необхідність під вищення рівня конкурентоспроможності продукції, яке досягається за умови використан ня наявних конкурентних переваг В статье проанализированы подходы к определению категории «конкурентоспособ ность продукции» и дано собственное видение данного понятия. Определены динамика рентабельности производства и реализации зерна и уровень его конкурентоспособности на стадии реализации в сельскохозяйственных предприятиях. Обоснована необходимость повышения уровня конкурентоспособности, которое достигается при использовании име ющихся конкурентных преимуществ The article analyzes the approaches to the definition of the category of “product competitiveness” and highlights the actual vision for this concept. The dynamics of the profitability of the production and sale of grain and the level of its competitiveness at the stage of implementation in agricultural enterprises are determined. The necessity to increase the level of competitiveness of products is justified, which is achieved, provided the existing competitive advantages are used. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60115 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
S_KONKURENTOSPROMOZHNYST_60-65.pdf | 257.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.