Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60115
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПахуча, Е. В.-
dc.date.accessioned2024-12-18T14:32:33Z-
dc.date.available2024-12-18T14:32:33Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПахуча Е. В. Конкурентоспроможність зернових культур: регіональний аспект. Держава та регіони. Запоріжжя, 2018. №2 (101). с. 60-65uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60115-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано підходи до визначення категорії «конкурентоспроможність продукції» та висвітлено власне бачення даного поняття. Визначено динаміку рента бельності виробництва та реалізації зерна і рівень його конкурентоспроможності на стадії реалізації у сільськогосподарських підприємствах. Обґрунтовано необхідність під вищення рівня конкурентоспроможності продукції, яке досягається за умови використан ня наявних конкурентних перевагuk_UA
dc.description.abstractВ статье проанализированы подходы к определению категории «конкурентоспособ ность продукции» и дано собственное видение данного понятия. Определены динамика рентабельности производства и реализации зерна и уровень его конкурентоспособности на стадии реализации в сельскохозяйственных предприятиях. Обоснована необходимость повышения уровня конкурентоспособности, которое достигается при использовании име ющихся конкурентных преимуществuk_UA
dc.description.abstractThe article analyzes the approaches to the definition of the category of “product competitiveness” and highlights the actual vision for this concept. The dynamics of the profitability of the production and sale of grain and the level of its competitiveness at the stage of implementation in agricultural enterprises are determined. The necessity to increase the level of competitiveness of products is justified, which is achieved, provided the existing competitive advantages are used.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherЗапоріжжяuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїuk_UA
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UA
dc.subjectпотенційна та фактична конкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectрентабельність реалізаціїuk_UA
dc.subjectзернові культуриuk_UA
dc.subjectконкурентоспособность продукцииuk_UA
dc.subjectконкурентные преимуществаuk_UA
dc.subjectпотенциальная и фактическая конкурентоспособностьuk_UA
dc.subjectрентабельность реализацииuk_UA
dc.subjectзерновые культурыuk_UA
dc.subjectcompetitiveness of productsuk_UA
dc.subjectcompetitive advantagesuk_UA
dc.subjectpotential and actual competitivenessuk_UA
dc.subjectprofitability of realizationuk_UA
dc.subjectgrain cropsuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність зернових культур: регіональний аспектuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_KONKURENTOSPROMOZHNYST_60-65.pdf257.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.