Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59635
Название: Дослідження впливу емульсійної системи на зміни в ліпідній фракції напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених
Авторы: Янчева, М. О.
Дроменко, О. Б.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Янчева М. О., Дроменко О. Б. Дослідження впливу емульсійної системи на зміни в ліпідній фракції напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 248-249.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59635
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-249.pdf129.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.