Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59635
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Дроменко, О. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-05T12:43:14Z | - |
dc.date.available | 2024-12-05T12:43:14Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М. О., Дроменко О. Б. Дослідження впливу емульсійної системи на зміни в ліпідній фракції напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 248-249. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59635 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу емульсійної системи на зміни в ліпідній фракції напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-249.pdf | 129.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.