Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59633
Назва: Вивчення структурно-механічних властивостей закусочних паст
Автори: Скуріхіна, Л. А.
Димитрієвич, Л. Р.
Павлоцька, Л. Ф.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Скуріхіна Л. А., Димитрієвич Л. Р., Павлоцька Л. Ф. Вивчення структурно-механічних властивостей закусочних паст. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 246-247.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59633
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-247.pdf143.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.