Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59633
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкуріхіна, Л. А.-
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorПавлоцька, Л. Ф.-
dc.date.accessioned2024-12-05T12:41:19Z-
dc.date.available2024-12-05T12:41:19Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСкуріхіна Л. А., Димитрієвич Л. Р., Павлоцька Л. Ф. Вивчення структурно-механічних властивостей закусочних паст. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 246-247.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59633-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення структурно-механічних властивостей закусочних пастuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-247.pdf143.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.