Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59622
Назва: Перспективи використання гідроколоїдів рослинного походження для покращення функціональних властивостей желатину
Автори: Головко, М. П.
Скляр, А. О.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Головко М. П., Скляр А. О. Перспективи використання гідроколоїдів рослинного походження для покращення функціональних властивостей желатину. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 230-231.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59622
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-231.pdf105.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.