Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59622
Название: Перспективи використання гідроколоїдів рослинного походження для покращення функціональних властивостей желатину
Авторы: Головко, М. П.
Скляр, А. О.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Головко М. П., Скляр А. О. Перспективи використання гідроколоїдів рослинного походження для покращення функціональних властивостей желатину. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 230-231.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59622
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-231.pdf105.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.