Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59621
Назва: Разработка и внедрение в производство нанотехнологий переработки пшеничных отрубей
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарская, В .В.
Наконечная, Ю. Г.
Гальчинецкая, Ю. Л.
Лосева, С. М.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарская В .В., Наконечная Ю. Г., Гальчинецкая Ю. Л., Лосева С. М. Разработка и внедрение в производство нанотехнологий переработки пшеничных отрубей. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 207-209.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59621
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-209.pdf110.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.