Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59621
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарская, В .В.-
dc.contributor.authorНаконечная, Ю. Г.-
dc.contributor.authorГальчинецкая, Ю. Л.-
dc.contributor.authorЛосева, С. М.-
dc.date.accessioned2024-12-05T12:22:40Z-
dc.date.available2024-12-05T12:22:40Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарская В .В., Наконечная Ю. Г., Гальчинецкая Ю. Л., Лосева С. М. Разработка и внедрение в производство нанотехнологий переработки пшеничных отрубей. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 207-209.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59621-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРазработка и внедрение в производство нанотехнологий переработки пшеничных отрубейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-209.pdf110.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.