Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59506
Title: | Кріогенне заморожування як спосіб збереження хлорофілу та інактивації ферментів під час переробки хлорофіловмісної капусти |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Погарський, О. С. Деменко, А. Ю. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарський О. С., Деменко А. Ю. Кріогенне заморожування як спосіб збереження хлорофілу та інактивації ферментів під час переробки хлорофіловмісної капусти. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 189-191. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59506 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-191.pdf | 111.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.