Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59505
Назва: Використання рослинних БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировини для збагачення та вітамінізації β-каротином кондитерських виробів
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Істратов, Д. М.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Істратов Д. М. Використання рослинних БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировини для збагачення та вітамінізації β-каротином кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 187-189.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59505
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-189.pdf115.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.