Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59505
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Максимова, Н. П. | - |
dc.contributor.author | Істратов, Д. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-02T10:33:35Z | - |
dc.date.available | 2024-12-02T10:33:35Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Істратов Д. М. Використання рослинних БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировини для збагачення та вітамінізації β-каротином кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 187-189. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59505 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання рослинних БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировини для збагачення та вітамінізації β-каротином кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-189.pdf | 115.81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.