Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59505
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.contributor.authorІстратов, Д. М.-
dc.date.accessioned2024-12-02T10:33:35Z-
dc.date.available2024-12-02T10:33:35Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Істратов Д. М. Використання рослинних БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировини для збагачення та вітамінізації β-каротином кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 187-189.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59505-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання рослинних БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировини для збагачення та вітамінізації β-каротином кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-189.pdf115.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.