Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59473
Title: Формування споживних і функціонально-технологічних властивостей замороженого курячого філе
Authors: Завгородній, М. Ю.
Кисленко, Д. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Онищенко, В. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Завгородній М. Ю., Кисленко Д. О. Формування споживних і функціонально-технологічних властивостей замороженого курячого філе. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Онищенко В. М. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 79.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59473
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_79.pdf97.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.