Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59462
Название: | Експертна аналітика в системі управління підприємства: метод. вказівки |
Авторы: | Заїка, Світлана Олександрівна Шафоренко, Ігор Юрійович |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Експертна аналітика в системі управління підприємства: метод. вказівки для самостійного вивчення теми з дисц. «Експертна аналітика в менеджменті організацій» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент»; уклад.: С. О. Заїка, І. Ю. Шафоренко. Харків: ДБТУ, 2024. 58 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки містять огляд основних питань експертної аналітики, її ролі у процесі прийняття управлінських рішень, а також дослідження основних понять, предмету та об’єкту цієї дисципліни. В методичних вказівках розкриваються завдання, функції та принципи експертної аналітики, а також взаємозв’язок між аналітикою та управлінськими рішеннями. Детально представлено етапи технології прийняття управлінських рішень на основі результатів аналітичних досліджень. Вказівки містять практичне завдання для закріплення теоретичних знань, контрольні питання для перевірки розуміння основних питань теми, тестові завдання, глосарій і список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Менеджмент» і можуть бути корисними науково-педагогічним працівникам та спеціалістам у галузі управління організаціями. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59462 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Ekspertna analityka_24.pdf | 767.28 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.