Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59462
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗаїка, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorШафоренко, Ігор Юрійович-
dc.date.accessioned2024-11-29T11:59:57Z-
dc.date.available2024-11-29T11:59:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЕкспертна аналітика в системі управління підприємства: метод. вказівки для самостійного вивчення теми з дисц. «Експертна аналітика в менеджменті організацій» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент»; уклад.: С. О. Заїка, І. Ю. Шафоренко. Харків: ДБТУ, 2024. 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59462-
dc.description.abstractМетодичні вказівки містять огляд основних питань експертної аналітики, її ролі у процесі прийняття управлінських рішень, а також дослідження основних понять, предмету та об’єкту цієї дисципліни. В методичних вказівках розкриваються завдання, функції та принципи експертної аналітики, а також взаємозв’язок між аналітикою та управлінськими рішеннями. Детально представлено етапи технології прийняття управлінських рішень на основі результатів аналітичних досліджень. Вказівки містять практичне завдання для закріплення теоретичних знань, контрольні питання для перевірки розуміння основних питань теми, тестові завдання, глосарій і список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Менеджмент» і можуть бути корисними науково-педагогічним працівникам та спеціалістам у галузі управління організаціями.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЕкспертна аналітика в системі управління підприємства: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Ekspertna analityka_24.pdf767.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.