Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59360
Назва: Технології хлібобулочних виробів з продуктами переробки вівса та кукурудзи
Автори: Степанькова, Г. В.
, С. Г. Олійник
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Степанькова Г. В., Олійник С. Г. Технології хлібобулочних виробів з продуктами переробки вівса та кукурудзи. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 133-134.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59360
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-134.pdf107.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.