Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59350
Название: Застосування електроконтактного нагрівання у виробництві хліба та хлібобулочних виробів для дитячого харчування
Авторы: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Михайлова, С. В.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Михайлова С. В. Застосування електроконтактного нагрівання у виробництві хліба та хлібобулочних виробів для дитячого харчування. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 111-112.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59350
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-112.pdf109.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.