Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59350
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorМихайлова, С. В.-
dc.date.accessioned2024-11-29T06:10:16Z-
dc.date.available2024-11-29T06:10:16Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Михайлова С. В. Застосування електроконтактного нагрівання у виробництві хліба та хлібобулочних виробів для дитячого харчування. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 111-112.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59350-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування електроконтактного нагрівання у виробництві хліба та хлібобулочних виробів для дитячого харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-112.pdf109.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.