Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59350
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, І. В. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, А. О. | - |
dc.contributor.author | Михайлова, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-29T06:10:16Z | - |
dc.date.available | 2024-11-29T06:10:16Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Михайлова С. В. Застосування електроконтактного нагрівання у виробництві хліба та хлібобулочних виробів для дитячого харчування. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 111-112. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59350 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Застосування електроконтактного нагрівання у виробництві хліба та хлібобулочних виробів для дитячого харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-112.pdf | 109.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.