Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59326
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКрамаренко, Д. П.-
dc.contributor.authorСкорофатов, Д. О.-
dc.date.accessioned2024-11-28T15:28:37Z-
dc.date.available2024-11-28T15:28:37Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСкорофатов Д. О. Огляд основних напрямів удосконалення технології виробництва вершкових десертів і перспективи використання рослинної сировини для збільшення їх біологічної цінності. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Крамаренко Д. П. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 66.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59326-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОгляд основних напрямів удосконалення технології виробництва вершкових десертів і перспективи використання рослинної сировини для збільшення їх біологічної цінностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_66.pdf106.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.