Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59323
Title: Технологія пісочного печива з додаванням рисового борошна
Authors: Педик, О. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Демічковська, М. П.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Педик О. О. Технологія пісочного печива з додаванням рисового борошна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Демічковська М. П. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 63.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59323
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_63.pdf98.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.