Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59320
Title: Дослідження стійкості забарвлення мармеладу з рослинними кріодобавками під час зберігання
Authors: Мясоєдов, О. Ю.
Гладка, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Артамонова, М. В.
Пілюгіна, І. С.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мясоєдов О. Ю., Гладка О. В. Дослідження стійкості забарвлення мармеладу з рослинними кріодобавками під час зберігання. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Артамонова М. В., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 60.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59320
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_60.pdf106.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.