Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59320
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.advisorПілюгіна, І. С.-
dc.contributor.authorМясоєдов, О. Ю.-
dc.contributor.authorГладка, О. В.-
dc.date.accessioned2024-11-28T15:17:49Z-
dc.date.available2024-11-28T15:17:49Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМясоєдов О. Ю., Гладка О. В. Дослідження стійкості забарвлення мармеладу з рослинними кріодобавками під час зберігання. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Артамонова М. В., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 60.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59320-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження стійкості забарвлення мармеладу з рослинними кріодобавками під час зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_60.pdf106.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.