Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59298
Назва: | Характеристика білкового комплексу зерна полби сорту Голіковська |
Автори: | Голік, О. В. Діденко, С. Ю. Лисюк, Г. М. Олійник, С. Г. Запаренко, Г. В. Гейко, Т. С. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Голік О. В., Діденко С. Ю., Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Запаренко Г. В., Гейко Т. С. Характеристика білкового комплексу зерна полби сорту Голіковська Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 97-98. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59298 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-98.pdf | 108.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.