Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59298
Название: | Характеристика білкового комплексу зерна полби сорту Голіковська |
Авторы: | Голік, О. В. Діденко, С. Ю. Лисюк, Г. М. Олійник, С. Г. Запаренко, Г. В. Гейко, Т. С. |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Голік О. В., Діденко С. Ю., Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Запаренко Г. В., Гейко Т. С. Характеристика білкового комплексу зерна полби сорту Голіковська Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 97-98. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59298 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-98.pdf | 108.11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.