Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59298
Название: Характеристика білкового комплексу зерна полби сорту Голіковська
Авторы: Голік, О. В.
Діденко, С. Ю.
Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Запаренко, Г. В.
Гейко, Т. С.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Голік О. В., Діденко С. Ю., Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Запаренко Г. В., Гейко Т. С. Характеристика білкового комплексу зерна полби сорту Голіковська Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 97-98.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59298
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-98.pdf108.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.