Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59287
Назва: | Обґрунтування нового способу соління рибної сировини з використанням ультразвуку |
Автори: | Постнов, Г. М. Чеканов, М. А. Червоний, В.М. Яковлєв, О.В. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Яковлєв О. В. Обґрунтування нового способу соління рибної сировини з використанням ультразвуку . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 75-76. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59287 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-76.pdf | 107.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.