Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59287
Назва: Обґрунтування нового способу соління рибної сировини з використанням ультразвуку
Автори: Постнов, Г. М.
Чеканов, М. А.
Червоний, В.М.
Яковлєв, О.В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Яковлєв О. В. Обґрунтування нового способу соління рибної сировини з використанням ультразвуку . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 75-76.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59287
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-76.pdf107.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.