Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59287
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЧеканов, М. А.-
dc.contributor.authorЧервоний, В.М.-
dc.contributor.authorЯковлєв, О.В.-
dc.date.accessioned2024-11-28T11:08:18Z-
dc.date.available2024-11-28T11:08:18Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Яковлєв О. В. Обґрунтування нового способу соління рибної сировини з використанням ультразвуку . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 75-76.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59287-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОбґрунтування нового способу соління рибної сировини з використанням ультразвукуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-76.pdf107.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.