Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59287
Title: | Обґрунтування нового способу соління рибної сировини з використанням ультразвуку |
Authors: | Постнов, Г. М. Чеканов, М. А. Червоний, В.М. Яковлєв, О.В. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Яковлєв О. В. Обґрунтування нового способу соління рибної сировини з використанням ультразвуку . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 75-76. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59287 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-76.pdf | 107.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.