Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59287
Title: Обґрунтування нового способу соління рибної сировини з використанням ультразвуку
Authors: Постнов, Г. М.
Чеканов, М. А.
Червоний, В.М.
Яковлєв, О.В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Яковлєв О. В. Обґрунтування нового способу соління рибної сировини з використанням ультразвуку . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 75-76.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59287
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-76.pdf107.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.