Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59284
Назва: Розширення асортименту кулінарних страв шляхом використання капсульованих рослинних олій
Автори: Пивоваров, П. П.
Неклеса, О. П.
Коротаєва, Є. О.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Пивоваров П. П., Неклеса О. П., Коротаєва Є. О. Розширення асортименту кулінарних страв шляхом використання капсульованих рослинних олій. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 69-70.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59284
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-70.pdf105.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.