Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59284
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorНеклеса, О. П.-
dc.contributor.authorКоротаєва, Є. О.-
dc.date.accessioned2024-11-28T10:31:48Z-
dc.date.available2024-11-28T10:31:48Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПивоваров П. П., Неклеса О. П., Коротаєва Є. О. Розширення асортименту кулінарних страв шляхом використання капсульованих рослинних олій. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 69-70.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59284-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозширення асортименту кулінарних страв шляхом використання капсульованих рослинних олійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-70.pdf105.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.