Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59281
Название: Морозиво зфункціональними інгредієнтами в закладах ресторанного господарства
Авторы: Ощипок, І. М.
Кондратюк, О. П.
Курдюкова, М. В.
Танчук, Т. P.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ощипок І. М., Кондратюк О. П., Курдюкова М. В., Танчук Т. P. Морозиво зфункціональними інгредієнтами в закладах ресторанного господарства. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 63-64.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59281
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-64.pdf107.59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.