Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59281
Title: | Морозиво зфункціональними інгредієнтами в закладах ресторанного господарства |
Authors: | Ощипок, І. М. Кондратюк, О. П. Курдюкова, М. В. Танчук, Т. P. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ощипок І. М., Кондратюк О. П., Курдюкова М. В., Танчук Т. P. Морозиво зфункціональними інгредієнтами в закладах ресторанного господарства. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 63-64. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59281 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-64.pdf | 107.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.