Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59273
Title: Дослідження термічної стійкості та температури плавлення молоковмісної начинки
Authors: Любенко, Г. Д.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Любенко Г. Д., Обозна М. В., Перцевой Ф. В. Дослідження термічної стійкості та температури плавлення молоковмісної начинки. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 47-48.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59273
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-48.pdf119.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.