Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59273
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛюбенко, Г. Д.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.date.accessioned2024-11-28T06:25:10Z-
dc.date.available2024-11-28T06:25:10Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЛюбенко Г. Д., Обозна М. В., Перцевой Ф. В. Дослідження термічної стійкості та температури плавлення молоковмісної начинки. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 47-48.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59273-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження термічної стійкості та температури плавлення молоковмісної начинкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-48.pdf119.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.