Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59273
Назва: Дослідження термічної стійкості та температури плавлення молоковмісної начинки
Автори: Любенко, Г. Д.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Любенко Г. Д., Обозна М. В., Перцевой Ф. В. Дослідження термічної стійкості та температури плавлення молоковмісної начинки. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 47-48.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59273
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-48.pdf119.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.